header-icon

Werken bij

Vacatures

We kunnen het natuurlijk niet alleen. De ReCreatie is wat het is dankzij veel fijne sfeerbeheerders, aanwaaiers én onze onmisbare meewerkers. Zin om mee te werken? Hieronder vind je onze vacatures.

En wie we vooral zoeken: fijne mensen die het leuk vinden om bij ons te groeien, te bloeien en samen De ReCreatie verder op te bouwen in ons tweede seizoen!

Iets voor jou? Lees de beschrijving hieronder en mail dan een korte motivatie naar post@derecreatie.nl.

Open sollicitaties zijn ook altijd welkom en kun je sturen naar bovenstaand mailadres.

We zijn benieuwd naar je!


Vrijwilligers

Vrijwillige bijdragers

Het hele kampeerseizoen hebben we ruimte voor een vrijwillige bijdragers!

Wie zoeken we?

Je vindt het leuk om korte of wat langere tijd bij ons te zijn en mee te helpen op de camping. Je belangrijkste taak is zorgen dat we allemaal een beetje gezond het seizoen doorkomen. Je doet de boodschappen en kookt een paar dagen per week voor onze meewerkers en andere hulptroepen. Daarnaast draai je af en toe een bardienst of spring je even ergens bij.

Afhankelijk van je talenten en interesses is er nog veel meer te doen. Zo kunnen we ook hulp gebruiken bij de (nog aan te leggen) tuintjes en moestuin, aankleding van het terrein en allerlei creatieve en muzikale activiteiten.

De rest van de tijd kun je heerlijk de natuur in of juist naar de stad, Amersfoort en Utrecht zijn vlakbij. En natuurlijk aanschuiven bij een kampvuurtje en nieuwe mensen leren kennen in ons 'dynamische dorpje'.

Wat & hoe

  • 3 tot 5 dagen per week.
  • Hoogseizoen: Je bent minimaal 1 week achter elkaar beschikbaar. Minimaal 24 uur per week.
  • Uiteraard mag je je eigen tent, caravan of camper bij ons neerzetten in de periode dat je bij ons bent en eet je 's avonds mee op je 'werkdagen' in het weekend.
  • Iets voor jou? Stuur dan een korte mail naar ons met je wie & waarom. Dan nemen we contact met je op!

Blijf bij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief