header-icon

Accommodaties

Huur een Hutje op de hei

Even weg van de wereld in een hutje op de hei

Onze Hutjes zijn een bonte mix van bijzondere tenten, caravans, bussen en andere wagens. Deels van ons zelf of te leen, deels gebouwd door ReCreatievelingen. Op dit moment zijn onderstaande Hutjes beschikbaar. Hieronder vind je meer informatie en kun je deze reserveren.


H(e)ideway

Lekker samen of alleen cocoonen in een prachtige lotustent op ons eigen Heuvelrugje. Deze prachtige lotus tent is verstopt in het hart van de camping. Je zit midden in het bos en letterlijk op de hei maar toch dichtbij het Dorpsplein en de vuurplaats. De Heideway biedt plaats aan maximaal 2 personen maar is ook erg fijn om alleen in te vertoeven.


Paradepaardje

Deze retro caravan is een Chateau Parade uit 1977. Ons kleine maar hele fijne Paradepaardje met een ereplaats midden op de camping. Op dit natuurlijke 'balkon' heb je een prachtig uitzicht over het bos, veel privacy en ben je toch dichtbij het Dorpsplein en de vuurplaats. De caravan biedt plaats aan 2 tot 3 personen maar is ook erg fijn om alleen in te vertoeven...


SterrenStof

Naar de sterren kijken vanuit je bed, dat kan in SterrenStof. Deze bijzondere tent is een kruising tussen de klassieke Bell tent en een Yurt, mét dakramen. Deze unieke tent om naar de sterren of blauwe hemel te kijken is heerlijk voor families of vrienden, aan de rand van het bos en op een hele ruime plek. Sterrenstof biedt plaats aan maximaal 4 personen maar is ook erg fijn om samen in te vertoeven. In de tent staat een tweepersoons bedbank, 2 losse bedden, een koelkast, stoelen en tafeltje.


Blauwe Jans

Kom je zwervershart ophalen met Jans! De Blauwe Jans is een klassieke Zelhemse woonwagen uit 1951(!). Warm ingericht met houtsnijwerk, geslepen ramen met versiering en gezellige rondingen. De wagen biedt slaapplaats voor 3 personen en eventueel een babybedje. Ze is helemaal gerestaureerd en bijna volledig in de originele staat teruggebracht door Jacqueline. Vroeger stonden er natuurlijk paarden voor maar deze stoere dame komt liever met de trekker ;). Jans heeft een ereplekje op de camping, aan het gezellige Dorpsplein en op kruipafstand van de vuurplaatsen.


De Grote Mensen Camper

Je hebt campers. En je hebt Grote Mensen Campers. De GMC Palm Beach is dat zeker. Dit Amerikaanse slagschip uit 1977 is ruim 8 meter lang en 2,5 meter breed. Ooit gemaakt in beperkte oplage en gebruikt in talloze films, van Twister tot Scooby Doo. Tegenwoordig maar zelden te vinden in goede staat maar onze vriend Sjoerd is het gelukt en leent 'm graag aan ons uit. Met de bolle voorruit en -voor die tijd- futuristische interieur waan je je nog steeds een beetje in de seventies. In de camper is plaats voor vier personen.


De KoningsWagen

Timmerprinsheerlijk kamperen in deze XL woonwagen. Rondom betimmerd met cederhout, strak ingericht en met zelfs een balkonnetje voor serenades. Of om 's ochtends met een kop koffie naar de vogeltjes in het bos te staren.

Deze schitterende wagen is helemaal vers vanaf de grond opgebouwd door timmerprins Sebas. Met veel licht en lucht, natuurlijke materialen en een speelse vorm. De vloer, wanden en dak zijn helemaal geïsoleerd en er zit een palletkachel in, je zit hier dus altijd lekker warm. Alles is super degelijk gemaakt met mooie materialen die voor meer dan 50% hergebruikt zijn, van de kozijnen tot de eiken vloer. De KoningsWagen staat op een heerlijk rustige plek op de camping, op de hei en direct aan het bos. In de woonwagen is slaapplaats voor vier.


En ook nog onderweg...

Er komt natuurlijk nog meer aan, de komende maanden -en jaren- komen er steeds meer Hutjes bij. Een aantal ReCreatievelingen zijn druk aan het bouwen om hun plek straks ook te kunnen delen met jou. Ook zijn er een paar prachtige wagens onderweg naar De ReCreatie. Hou ons in de gaten voor de laatste stand van zaken!

Veel gestelde vragen

Dit verschilt per accommodatie. Alle Hutjes zijn in ieder geval voorzien van bedden, een fijn zitje en tafel en (klein) keukentje. In sommige vind je ook een houtkachel, koelkast en nog veel meer. Uiteraard staat dit per Hutje vermeld. Zelf hoef je meestal alleen linnengoed, eten en je eigen bagage mee te nemen. De rest is er al.

Honden zijn in de Hutjes helaas niet toegestaan.

Blijf bij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief