header-icon

Accommodaties

Hutjes op de hei

Even weg van de wereld in een hutje op de hei

Onze Hutjes zijn een bonte mix van bijzondere tenten, caravans, bussen en andere wagens. Deels van ons zelf of te leen, deels gebouwd door ReCreatievelingen.

De allereerste Hutjes zijn inmiddels beschikbaar! Hieronder vind je meer informatie en kun je deze reserveren.


Het Rijdend Avontuur

Klassieke Californische schoolbus die zelf ook al heel wat avonturen heeft beleefd. Met ruime bar, keuken en heerlijke vintage sfeer. De bus huur je samen met een ingerichte Sibley tent en is geschikt voor 4 tot 6 personen. Ideaal dus voor een familie of vriendengroep zodat iedereen zijn eigen plekje en voldoende privacy heeft.


Altai

Deze prachtige yurt is gemaakt voor de Mongoolse steppes maar heeft nu een plekje gevonden op onze heuvelrug. De Altai staat op een ruime plaats met veel privacy en groen. Door de ronde vorm, unieke lichtinval en het fraaie schilderwerk lijkt het net of je een andere wereld in stapt. Een hele fijne plek om je samen even terug te trekken. Geschikt voor 2 personen, uit te breiden tot 4 personen.


H(e)ideway

Lekker samen of alleen cocoonen in een prachtige lotustent op ons eigen Heuvelrugje. Deze prachtige lotus tent is verstopt in het hart van de camping. Je zit midden in het bos en letterlijk op de hei maar toch dichtbij het Dorpsplein en de vuurplaats. De Heideway biedt plaats aan maximaal 2 personen maar is ook erg fijn om alleen in te vertoeven.


Paradepaardje

Deze retro caravan is een Chateau Parade uit 1977. Ons kleine maar hele fijne Paradepaardje met een ereplaats midden op de camping. Op dit natuurlijke 'balkon' heb je een prachtig uitzicht over het bos, veel privacy en ben je toch dichtbij het Dorpsplein en de vuurplaats. De caravan biedt plaats aan maximaal 3 personen maar is ook erg fijn om alleen in te vertoeven.


SterrenStof

Naar de sterren kijken vanuit je bed, dat kan in SterrenStof. Deze bijzondere tent is een kruising tussen de klassieke Bell tent en een Yurt, mét dakramen. Deze unieke tent om naar de sterren of blauwe hemel te kijken is heerlijk voor families of vrienden, aan de rand van het bos en op een hele ruime plek. Sterrenstof biedt plaats aan maximaal 4 personen maar is ook erg fijn om samen in te vertoeven. In de tent staat een tweepersoons bedbank, 2 losse bedden, een koelkast, stoelen en tafeltje.


En ook nog onderweg...

Er komt natuurlijk nog meer aan, de komende maanden -en jaren- komen er steeds meer Hutjes bij. Een aantal ReCreatievelingen zijn druk aan het bouwen om hun plek straks ook te kunnen delen met jou. Ook zijn er een paar prachtige wagens onderweg naar De ReCreatie. Hou onze nieuwsbrief in de gaten voor de laatste stand van zaken!

Veel gestelde vragen

Dit verschilt per accommodatie. Alle Hutjes zijn in ieder geval voorzien van bedden, een fijn zitje en tafel en (klein) keukentje. In sommige vind je ook een houtkachel, koelkast en nog veel meer. Uiteraard staat dit per Hutje vermeld. Zelf hoef je meestal alleen linnengoed, eten en je eigen bagage mee te nemen. De rest is er al.

Honden zijn in de Hutjes helaas niet toegestaan.

Blijf bij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief