Accommodaties

Huur een Hutje op de hei

Even weg van de wereld in een hutje op de hei

Onze Hutjes zijn een bonte mix van bijzondere tenten, caravans, bussen en andere wagens. Deels van ons zelf of te leen, deels gebouwd door ReCreatievelingen. Op dit moment zijn onderstaande Hutjes beschikbaar. Hieronder vind je meer informatie en kun je deze reserveren.

In je eentje (of voor erbij)

't Pandje

Ons piepkleinste Hutje is 't Pandje op Bandjes. Gebouwd door Noortje en een heel klein maar fijn huisje. Met alles wat je nodig hebt in je eentje. Te huur per nacht en ook als extra luxe bijzettent!


Tot 2 personen

Paradepaardje

Deze retro caravan is een Chateau Parade uit 1977. Ons kleine maar hele fijne Paradepaardje met een ereplaats midden op de camping. Op dit natuurlijke 'balkon' heb je een prachtig uitzicht over het bos en de camping. Tegelijk ben je toch dichtbij het Dorpsplein en de vuurplaats.

H(e)ideway

Lekker samen of alleen cocoonen in een prachtige lotustent op ons eigen Heuvelrugje. Deze prachtige lotus tent is verstopt in het hart van de camping. Je zit midden in het bos en letterlijk op de hei maar toch dichtbij het Dorpsplein en de vuurplaats.

De KoningsWagen

Deze schitterende wagen is helemaal vers vanaf de grond opgebouwd door timmerprins Sebas. Met veel licht en lucht, natuurlijke materialen en een speelse vorm. Rondom betimmerd met cederhout, strak ingericht en met zelfs een balkonnetje voor serenades. Of om 's ochtends met een kop koffie naar de vogeltjes in het bos te staren. De KoningsWagen staat op een heerlijk rustige plek op de camping, direct aan de bosrand.


2 tot 3 personen

Blauwe Jans

Kom je zwervershart ophalen met Jans! De Blauwe Jans is een klassieke Zelhemse woonwagen uit 1951(!). Warm ingericht met houtsnijwerk, geslepen ramen met versiering en gezellige rondingen. Ze is helemaal gerestaureerd en bijna volledig in de originele staat teruggebracht door Jacqueline. Jans staat aan het gezellige Dorpsplein en op kruipafstand van de vuurplaatsen.


Tot 4 personen

Jut & Jul

We zijn nog hard aan het klussen aan ons nieuwe Hutje: Jut & Jul, meer foto's volgen nog!

Keet Jut en caravan Jul vormen samen een hemelsblauw duo aan de rand van het bos. Met een zit- en slaapkamer, buitenkeuken en genoeg ruimte voor vier (of wel vijf) zit je er dubbel zo lekker bij.

CharLotte

Deze oude woonwagen heeft al een lange geschiedenis en iets magisch. Het is een wagen waar wilde idee├źn over vliegtuigen, festivals en theatervoorstellingen het licht hebben gezien. Nu hebben ReCreatievelingen Daan, Lotte, Marie en Lisa hun wagen een beetje vakantie gegeven en delen ze deze plek om heerlijk uit te rusten. Wie weet word ook jij, net als je voorgangers, wakker vol inspiratie!


Het blijft een verrassing...

Vrijwel ieder seizoen hebben we weer een paar nieuwe Hutjes of wisselt het aanbod. Hou ons dus in de gaten voor de laatste stand van zaken!

Veel gestelde vragen

De camping is dit jaar geopend voor iedereen van 29 maart tot 25 oktober 2024.

Voor de Kampeerplekkies: Je bent iedere dag vanaf 14 uur welkom om in te checken, liefst tussen 14 en 17 uur (op vrijdag tot 19 uur). Kom je veel later? Overleg dan even met ons.

Uitchecken kan tot 12 uur 's ochtends. Met Hemelvaart en Pinksteren mag je de laatste dag blijven hangen tot 18 uur.

Niet zo'n ochtendmens? Als we niet volgeboekt zijn is Traag Vertrek mogelijk, je hebt dan tot een uur of 18 de tijd. Je kunt dit bijboeken op de camping of bij je reservering.

Voor de Hutjes: Je bent op maandag of vrijdag vanaf 15 uur welkom om in te checken, uitchecken kan tot 11 uur 's ochtends.

Dit verschilt per accommodatie. Alle Hutjes zijn in ieder geval voorzien van bedden, een fijn zitje en tafel en (klein) keukentje. In sommige vind je ook een houtkachel, koelkast en nog veel meer. Uiteraard staat dit per Hutje vermeld. Zelf hoef je meestal alleen linnengoed, eten en je eigen bagage mee te nemen. De rest is er al.

Honden zijn in de Hutjes helaas niet toegestaan.

Of je nu rust zoekt of juist reuring, er is altijd wel iets te doen op de camping of in de buurt. Hier vind je wat er in ieder geval op de agenda staat.

Veel is ook spontaan of ongepland, dus kom gewoon langs en laat je verrassen!

Blijf bij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief