header-icon

Wat is er te doen?

Op de camping

Een vuurtje stoken op het Dorpsplein, plaatjes draaiers en kampvuurmuzikanten, yoga in de ochtendzon, bosbeesten knutselen, Radio Hee en nog veel meer. Ons activiteitenprogramma is een voortdurende verrassing, vaak ook voor onszelf!

ReCreativiteit

Op de camping wordt (on)regelmatig van alles georganiseerd. Van plaatjes draaien en een bosconcert tot de mooie meuk markt. Van salsadansen tot bosbeesten bouwen, van kampvuurmuzikanten tot yoga.

Een groot deel van ons programma wordt gevuld door (spontane) activiteiten van recreatievelingen of aanwaaiers. Heb jij een leuk idee of iets wat je uit wilt proberen? Zoek je een podium voor je kunsten, heb je een kunstwerk te leen of wil je er één maken? We staan altijd open voor mooie ideeën en samenwerkingen dus neem gerust contact met ons op.

Het meest actuele programma vind je op de camping zelf, hieronder vind je wat er in ieder geval op de agenda staat dit seizoen.


Het hele seizoen

Wil je je agressie kwijt of je bush craft skills oefenen? Naast het Dorpshuis ligt een berg hout en kun je lekker houthakken!

Op zaterdag stoken we de met eigen bronwater gevulde HotTub op! ( bij voldoende animo en alleen in voor & najaar). Je mag erbij in ruil voor wat je het waard vindt. Op andere momenten is de HotTub ook af te huren voor een aantal uur. Informeer hiervoor bij de receptie. De Tub is wel alleen voor grote mensen.

Kleine mensen kunnen zich vermaken met de waterpomp, zandbak, skelter en schommels (en vaak ook prima met bijna niks).


Openingsweekend

Op vrijdag 1 april gooien we de poorten weer open voor het nieuwe seizoen! En dit (kleine) feestje vieren we natuurlijk graag met jullie!

We hebben geen bomvol programma maar wel een paar fijne activiteiten om een klein feestje te vieren. Op vrijdag ontsteken we het eerste kampvuur van dit jaar tijdens het openingsritueel op het Dorpsplein. Daarna zal Janne Timmer de bospiano in gaan wijden met haar prachtige Nederlandstalige blues en soul.

Op zaterdag staat in ieder geval de (stille) DorpshuisDisko met Plaatjes Vullen Gaatjes en Radio Hee op het programma. Zoals altijd wordt een deel van het programma ook weer gevuld met spontane activiteiten van onze ReCreatievelingen en aanwaaiers. Dus kom lekker kamperen, de lente vieren en vooral samenzijn met mooie mensen. Tot 1 april, tot in het bos!


Gek op de weg Weekend

8 tot 10 april 2022

Ben jij ook gek op de weg? Heb jij zelf je bus verbouwd, je eendje omgewerkt tot camper, ben je op je eenwieler naar Mongolië gereden of per bakbrommer naar de Noordkaap? Of droom je van wielen en kan je niet wachten de weg op te gaan? Dan is dit weekend voor jou!

Samen met onze vrienden van La Karavana slaan wij de handen ineen om zoveel mogelijk leuke mensen met avontuurlijke ideeën samen te brengen. Daarom organiseren we begin april een tweedaagse gathering vol gekkigheid voor avonturiers, ombouwers en dromenwaarmakers (in spe).


Zen Caravan

16 tot 21 juli

Met de Zen Caravan reizen Eddie en Joy deze zomer weer langs bijzondere campings in Nederland. Van 16 tot 21 juli strijken ze bij ons neer. Ze geven yogalessen, meditatie en mindful movement met een bijzonder tintje. Alle lessen worden live begeleid met gitaar, handpan, zang en meer. Zo zit je straks nog zenner in je caravan.


The Haircut Sessions

25 tot 28 juli

Alleskunners Matthew en Christina komen weer langs voor met The Haircut Sessions. Met scharen, de mobiele sauna én Chai bar in hun omgebouwde paardenwagen. Voor stress-free haircuts en meer!


Mensen Zeggen Dingen

Vrijdag 29 juli en zaterdag 27 augustus

Mensen Zeggen Dingen serveren tijdens de campingtour talentvolle woordkunstenaars. Kunstenaars die net beginnen, doorgewinterde artiesten en alles daartussen.

Overdag kun je een workshop volgen om zelf iets te doen met spoken word. In de avond komt alles samen op het podium. Hier zullen eerst de mensen die mee hebben gedaan aan de workshops hun verhaal laten horen, vervolgens geven de artiesten zelf een showtje weg.


RoadStories

4 tot 11 augustus & 26 augustus tot 1 september

Abel en Marous zijn globetrotters, avonturiers, verhalenvertellers én hele goede vrienden. Samen verzamelen ze al rondreizend verhalen voor hun Roadstories over mensen die kiezen voor een route buiten het gebaande pad. Daarnaast verzorgt Abel heerlijke Shiatsu massages en Marous yoga outdoor lessen (hatha/vinyasa/slow flow).


Schrijfretraite

9 tot 11 september

‘Ga mee zonder zorgen, deze zomermorgen, nu allen genieten van de prunus en de bij.’
Virginia Woolf, Orlando

Voor iedereen met liefde voor letters, schrijvers en schrijven. Je boek afmaken én uitgeven, eindelijk beginnen met schrijven en leren van een debutant? Kom dit weekend heerlijk schrijven in het bos onder begeleiding van Jacqueline Smit en Ingrid Meurs van Uitgeverij Orlando.

Blijf bij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief