Wat is er te doen?

Op de agenda

ReCreativiteit

Op de camping wordt (on)regelmatig van alles georganiseerd. Van plaatjes draaien en een bosconcert tot de mooie meuk markt. Van salsadansen tot bosbeesten bouwen, van kampvuurmuzikanten tot yoga.

Een groot deel van ons programma wordt gevuld door (spontane) activiteiten van recreatievelingen of aanwaaiers. Heb jij een leuk idee of iets wat je uit wilt proberen? Zoek je een podium voor je kunsten, heb je een kunstwerk te leen of wil je er één maken? We staan altijd open voor mooie ideeën en samenwerkingen dus neem gerust contact met ons op.

Een vuurtje stoken op het Dorpsplein, plaatjes draaiers en kampvuurmuzikanten, yoga in de ochtendzon, bosbeesten knutselen, Radio Hee en nog veel meer. Ons activiteitenprogramma is een voortdurende verrassing, vaak ook voor onszelf!

Het meest actuele programma vind je op de camping zelf, hieronder vind je wat er in ieder geval op de agenda staat dit seizoen.


Het hele seizoen

Wil je je agressie kwijt of je bush craft skills oefenen? Naast het Dorpshuis ligt een berg hout en kun je lekker houthakken!

Op zaterdag stoken we de met eigen bronwater gevulde HotTub op om te delen! (bij voldoende animo). Bij onvoldoende animo is de HotTub ook af te huren voor een aantal uur, alleen op zaterdag. Informeer hiervoor bij de receptie. De Tub is wel alleen voor grote mensen.

Kleine mensen kunnen zich vermaken met de waterpomp, zandbak en schommels (en vaak ook prima met bijna niks).

Iedere zaterdagmorgen om 10.30 uur is het Tijd voor jezelf Tijd! Yoga, meditatie, mindflow, Qi Gong en andere ontspanning in de ochtendzon. Zodat je nog lekkerder landt in het bos en in jezelf. Aanmelden kan op de camping of je schuift gewoon aan.OntwaakWeekend: Openingsweekend 2024

Op vrijdag 29 maart gaat de poort weer open voor iedereen én vieren we met een extra lang weekend de opening van het seizoen. Om de winter uit te zwaaien en de lente in te luiden, om het bos zachtjes te ontwaken en weer samen te komen met de kampeergemeenschap.

We openen ritueel het nieuwe seizoen, ontsteken het eerste kampvuur, trekken de bubbels open en natuurlijk is er ook muziek! De vinylfreaks van Plaatjes vullen Gaatjes, rythm & blues van Trouble No More, Ambient Daan heeft weer een wederopstanding en meer!

We houden je warm bij het vuur, in de hottub of sauna en uiteraard zorgen we voor nog wat verassingen en recreativiteit.


Gek op de weg Weekend

19 tot 21 april 2024

Ben jij ook gek op de weg? Heb jij zelf je bus verbouwd, je eendje omgewerkt tot camper, ben je op je eenwieler naar Mongolië gereden of per bakbrommer naar de Noordkaap? Of droom je van wielen en kan je niet wachten de weg op te gaan? Dan is dit weekend voor jou!

Al twee keer een groot succes en daarom organiseren onze vriendinnen van La Karavana ook dit jaar een weekend vol gekkigheid op wielen bij ons. En is vooral de bedoeling om om zoveel mogelijk leuke mensen met avontuurlijke ideeën samen te brengen. Dus ben jij een avonturier, ombouwer of dromenwaarmaker (in spe), of heb je een te gek voertuig? Kom dan lekker langs!


Schrijfretraite

24 tot 26 mei 2024

‘Ga mee zonder zorgen, deze zomermorgen, nu allen genieten van de prunus en de bij.’
Virginia Woolf, Orlando

Voor iedereen met liefde voor letters, schrijvers en schrijven. Je boek afmaken én uitgeven, eindelijk beginnen met schrijven en leren van een debutant? Kom een weekend lang heerlijk schrijven in het bos onder professionele begeleiding van Jacqueline Smit van Uitgeverij Orlando en Manon Duintjer (o.a. Schrijversacademie).


Zen in je Caravan midweek

15 tot 19 juli 2024

Start de zomer weer extra relaxed met het 'Zen in je Caravan' arrangement!

Eddie en Joy van de Zen Caravan komen weer 5 dagen lang om yoga met live muziek, meditatie, mindful movement en een speciale extra lange ademworkshop te verzorgen. Een mooie start van de zomer om de buitenwereld los te laten en weer even bij jezelf te komen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.


En nog veel meer...

Zo organiseren we komend seizoen een reeks KampvuurGesprekken, is er weer onregelmatig Mooie Meuk Markt en nog veel meer!

Ondergronds groeien nog meer plannetjes en samenwerkingen. Wanneer de tijd rijp is gaan we bovengronds!

Blijf bij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief