header-icon

Wat is er te doen?

Op de camping

Een vuurtje stoken op het Dorpsplein, plaatjes draaiers en kampvuurmuzikanten, yoga in de ochtendzon, bosbeesten knutselen, Radio Hee en nog veel meer. Ons activiteitenprogramma is een voortdurende verrassing, vaak ook voor onszelf!

ReCreativiteit

Op de camping wordt (on)regelmatig van alles georganiseerd. Van plaatjes draaien en een bosconcert tot de mooie meuk markt. Van salsadansen tot bosbeesten bouwen, van kampvuurmuzikanten tot yoga.

Een groot deel van ons programma wordt gevuld door (spontane) activiteiten van recreatievelingen of aanwaaiers. Heb jij een leuk idee of iets wat je uit wilt proberen? Zoek je een podium voor je kunsten, heb je een kunstwerk te leen of wil je er één maken? We staan altijd open voor mooie ideeën en samenwerkingen dus neem gerust contact met ons op.

Het meest actuele programma vind je op de camping zelf, hieronder vind je wat er in ieder geval op de agenda staat dit seizoen.


Het hele seizoen

Wil je je agressie kwijt of je bush craft skills oefenen? Naast het Dorpshuis ligt een berg hout en kun je lekker houthakken!

Op zaterdag stoken we de met eigen bronwater gevulde HotTub op! ( bij voldoende animo en alleen in voor & najaar). Je mag erbij in ruil voor wat je het waard vindt. Op andere momenten is de HotTub ook af te huren voor een aantal uur. Informeer hiervoor bij de receptie.

De Tub is wel alleen voor grote mensen. Kleine mensen kunnen zich vermaken met de waterpomp, zandbak, skelter en schommels (en vaak ook prima met bijna niks).


Openingsweekend: 1 - 3 april 2022

Op vrijdag 1 april gooien we de poorten weer open voor het nieuwe seizoen! En dit (kleine) feestje vieren we natuurlijk graag met jullie!

We hebben geen bomvol programma maar wel een paar fijne activiteiten om een klein feestje te vieren. Op vrijdag ontsteken we het eerste kampvuur van dit jaar tijdens het openingsritueel op het Dorpsplein. Daarna zal Janne Timmer de bospiano in gaan wijden met haar prachtige Nederlandstalige blues en soul.

Op zaterdag staat in ieder geval de (stille) DorpshuisDisko met Plaatjes Vullen Gaatjes en Radio Hee op het programma. Zoals altijd wordt een deel van het programma ook weer gevuld met spontane activiteiten van onze ReCreatievelingen en aanwaaiers.

Het eerste weekend van dit jaar is inclusief Traag Vertrek, dit krijg je kado van ons. Je kunt dus lekker blijven hangen tot zondag 18 uur.

Dus kom lekker kamperen, de lente vieren en vooral samenzijn met mooie mensen. Tot 1 april, tot in het bos!


Gek op de weg Weekend: 8 - 10 april

Ben jij ook gek op de weg? Heb jij zelf je bus verbouwd, je eendje omgewerkt tot camper, ben je op je eenwieler naar Mongolië gereden of per bakbrommer naar de Noordkaap? Of droom je van wielen en kan je niet wachten de weg op te gaan? Dan is dit weekend voor jou!

Samen met onze vrienden van La Karavana slaan wij de handen ineen om zoveel mogelijk leuke mensen met avontuurlijke ideeën samen te brengen. Daarom organiseren we begin april een tweedaagse gathering vol gekkigheid voor avonturiers, ombouwers en dromenwaarmakers (in spe).


Blijf bij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief