header-icon

Over ons

& filosofie

Jan & Maartje

Allebei creatieve generalisten en praktische idealisten die -soms tegen de klippen op- blijven geloven dat de wereld mooier en leuker gemaakt kan worden. Op camping Buitenland werden we verliefd op elkaar én ontstond de droom om onze eigen plek in Nederland te creëren.

Met dit als inspiratie en onze eigen ervaring met onder meer jongerenwerk, creatieve gebiedsontwikkeling, evenementenorganisatie, sociale innovatie, horeca en community building is het nu tijd voor de volgende stap: Ons eigen dynamische 'dorpje' creëren om te delen, te experimenteren en zo de wereld een beetje mooier maken.

Dat doen we uiteraard niet alleen maar samen met onze geweldige meewerkers, sfeerbeheerders, aanwaaiers en ontzettend veel lieve mensen om ons heen. It takes a village to create a camping ;).

Wat vinden we belangrijk?

ReCreatief

Recreatie betekent voor ons niet alleen kamperen maar vooral steeds opnieuw creëren. Wij zien onze camping dan ook als een doorlopend experiment wat nog maar net begonnen is.

Natuurinclusief

We hebben een prachtige plek te leen waar we ook goed voor willen zorgen. Wij zijn te gast in de natuur, en niet andersom. Echt natuurinclusief zijn, geen schade toebrengen en zoeken naar duurzame, creatieve oplossingen die misschien ook wel werken in de rest van de wereld. Dat is waar we naar streven. Tegelijkertijd beginnen we ook pas net en hebben nog veel te leren. Maar we zien het vooral als een mooie ontdekkingstocht om dat uit te gaan vinden.

Lief

Wat is een dorp zonder mensen? Het allerbelangrijkste van onze camping zijn de mensen, dus jullie. Of dit nu op een jaar- of seizoensplaats is, of je langskomt voor een nachtje of paar weken. We kijken er ontzettend naar uit om jullie te ontvangen en mogen ontmoeten in ons ‘dynamische dorp’.

Blijf bij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief