Kamperen & tarieven

Lekker kamperen in het bos

Lekker kamperen bij ons met je eigen sleurhut, tent of busje. Je kunt kamperen in het bos, op de hei en zelfs op een klein heuvelrugje. Het terrein houden we zoveel mogelijk in natuurlijke staat. Daarom is niet elke plek even vlak maar sta je wel midden in de natuur.

Hieronder vind je praktische informatie en de tarieven. Heb je nog een vraag? Kijk dan even bij de Veelgestelde vragen voordat je contact met ons opneemt.

Geen zin om zelf te sleuren of toch een iets luxer paardje? Kijk dan eens bij onze bonte verzameling Hutjes op de Hei.

Praktische info

Per boeking kun je één kampeerplekkie reserveren voor 4 volwassenen (maximaal 6 personen inclusief kinderen) met één tent/caravan/camper/of iets anders en maximaal 2 bijzettentjes.

Het basistarief is inclusief:

  • 1 of 2 personen
  • 1 tent/busje/caravan of ander kampeermiddel
  • 1 bijzettentje (max. 6 m2)
  • 1 auto op de parkeerplaats
  • Gebruik van water, douches & wifi

Dit bedrag is exclusief toeristenbelasting (p.p.p.n.) en boekingskosten. Een tweede bijzettentje, elektra (4 ampère) en andere zaken kun je bijboeken tijdens het reserveren of op de camping.

Kom je alleen of samen met een klein tentje (tot 6 m2) en te voet, te fiets, te motor/bakbrommer óf te paard dan kun je ook op een Klein TentPlekkie kamperen. Het trekkerstarief is inclusief 2 personen en een klein tentje (max. 6m2). Dit is zonder elektra en parkeren en voor maximaal 2 nachten.

Kampeerplekkies vol of een wat luxer paardje? We verhuren ook compleet ingerichte Hutjes op de hei! Van paradepaardje tot koningswagen.

Reserveren & goed om te weten

Doordeweeks (maandag t/m donderdag) kun je reserveren per nacht, in de weekenden reserveer je per 2 nachten (vrij-zo of za-ma). In de mei- en zomervakantie is het minimum 3 nachten. Langer mag natuurlijk ook, tot maximaal 3 weken achter elkaar.

Ontdek-je-plekje: bij aankomst zoek je zelf een kampeerplekkie uit.

Aankomst:
Iedere dag tussen 14 en 17 uur, op vrijdag tot 19 uur.

Vertrek:
tot 12 uur.
Liever later vertrekken? Boek dan Traag Vertrek bij en blijf lekker hangen tot 18 uur (niet beschikbaar op vrijdag, zaterdag en tijdens vakanties).

Langer dan 6 meter, gek of zwaar? Voor alles wat langer is dan 6 meter (bij caravans inclusief dissel!) hebben we maar beperkt plek in het bos! Voor bijzonder oud spul maken we graag een uitzondering, vooral omdat we er zelf zo blij van worden. Vermeld daarom in de opmerkingen wat het voor exemplaar is en welk bouwjaar. Of neem vooraf even contact op dan kijken we of het past. Voor grote moderne campers is onze camping minder geschikt. We hebben dan ook geen camperplekken, alleen kampeerplekken.

Meerdere plekken reserveren / Groepen: Omdat we een relatief kleine camping zijn hanteren we een maximale groepsgrootte van 3 plekken/setjes (en een minimumleeftijd van 21 jaar). Hiervoor kun je dus maximaal 3 losse boekingen maken (en maximaal 10 personen), groepsboekingen maken we alleen voor (bijzondere) grote groepen. Wil je samen met iemand anders reserveren maak dan ieder je eigen boeking en vermeld dat je bij elkaar hoort (tenzij je op één plek past).

Als je samen met anderen komt kamperen lukt het vaak om naast elkaar te staan maar garanties kunnen we niet geven! Kom daarom lekker op tijd, dan heb je ook veel keuze.

Voor bijzondere groepen die groter zijn en ook iets toevoegen voor onze andere gasten maken we graag een uitzondering. Twijfel je of het past? Check even de Veelgestelde vragen!

Aanwaaiplekken, late beslissers & spontane verdwalers

Zelf zijn we op vakantie ook late beslissers, niet-zulke-planners en intuïtieve verdwalers. Voor deze mensen houden we dan ook graag wat plekken vrij, vaak ook voor 1 nacht. Sta je bij ons op de stoep en we hebben nog plek dan ben je heel welkom en betaal je ook geen boekingskosten.

Kom wel op tijd, zeker in het weekend en hoogseizoen, want op = op! Doordeweeks in het voor- en najaar is er bijna altijd nog wel een plekkie vrij.

Op de camping

Hier lees je alles over de camping en wat er te doen is. Bij de Veelgestelde vragen vind je ook een hoop informatie. Problemen met boeken of een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

Graag zien we je op de camping om lekker te kamperen, re-creëren en ook een beetje te improviseren met ons. Wees welkom!

Reserveer

Tarieven Kamperen 2024

Kampeerplekkie:

Basistarief per nacht inclusief 1 of 2 personen, 1 tent/busje/caravan of ander kampeermiddel, 1 bijzettentje (max. 6 m2), 1 auto op de parkeerplaats en gebruik van water, douches & wifi

Doordeweeks: Maandag t/m donderdag 22,5
Weekend: Vrijdag t/m zondag27,5

Meivakantie

27,5
Zomervakantie31

Overige tarieven:

Tarieven per nacht en/of persoon, tenzij anders vermeld

Toeristenbelasting & milieutoeslag 2
Boekingskosten (eenmalig)7,5
Extra volwassene7
Extra kind5
Kinderen tot 2 jaargratis
Elektra (4 ampère)4,5
Water, douches & wifigratis
Tweede bijzettentje (max 6 m2)5
Traag Vertrek*11

* Lekker de tijd tot 18 uur (niet beschikbaar op vrijdag, zaterdag en tijdens vakanties)

Bezoek, logees & huisdieren

Bezoekers en logees zijn welkom maar wel met mate!

Vanwege de zorg voor het bos, loslopend wild én onze andere gasten zijn honden beperkt welkom. Mits altijd en overal aangelijnd, ook in de aangrenzende bossen Maximaal 1 per boeking, tenzij formaat cavia.

Lees ook even onze filosofie& huisregels door voor meer informatie over bezoek, logees, vuurtjes, fikkies en andere zaken.

Logees (vanaf 2 jaar)7
Bezoek vanaf 4 jaar4,5
Hond (maximaal 1 per kampeerplaats, niet voor bezoekers)6

Klein Tentplekkie (trekkerstarief)

Kom je alleen of samen met een klein tentje (tot 6 m2) en te voet, te fiets, te motor/bakbrommer óf te paard dan kun je ook op een Klein TentPlekkie kamperen. Het trekkerstarief is inclusief 1 of 2 personen en een klein tentje (max. 6m2). Dit is zonder elektra en parkeren en voor maximaal 2 nachten.

Voor- en Nazomer15
Hemelvaart, Pinksteren en in de zomervakantie17Reserveer

Waar ga je heen?

De ReCreatie is een doorlopend experiment wat pas net is begonnen. In 2021 zijn we begonnen en we hopen dat onze plek de komende maanden en jaren volop verder gaat groeien en bloeien.

Verwacht dus geen aangeharkte camping of grindbakjes met coniferen. Wat we wel hebben is een prachtig bos met recreatievelingen, een onregelmatig activiteitenprogramma én een mix van rust en reuring.

Hou jij ook wel van een experiment? Kom dan vooral langs om lekker te kamperen, re-creëren en ook een beetje te improviseren met ons :). Wees welkom!

Veel gestelde vragen over kamperen

De camping is dit jaar geopend voor iedereen van 29 maart tot 25 oktober 2024.

Voor de Kampeerplekkies: Je bent iedere dag vanaf 14 uur welkom om in te checken, liefst tussen 14 en 17 uur (op vrijdag tot 19 uur). Kom je veel later? Overleg dan even met ons.

Uitchecken kan tot 12 uur 's ochtends. Met Hemelvaart en Pinksteren mag je de laatste dag blijven hangen tot 18 uur.

Niet zo'n ochtendmens? Als we niet volgeboekt zijn is Traag Vertrek mogelijk, je hebt dan tot een uur of 18 de tijd. Je kunt dit bijboeken op de camping of bij je reservering.

Voor de Hutjes: Je bent op maandag of vrijdag vanaf 15 uur welkom om in te checken, uitchecken kan tot 11 uur 's ochtends.

In principe niet, tenzij je wilt komen kamperen met een grote bus of enorme caravan. Voor alles wat groter is dan 6 meter (bij caravans inclusief dissel!) hebben we namelijk maar beperkt plek in het bos!

Voor bijzonder oud spul maken we graag een uitzondering, ook omdat we er zelf zo blij van worden. Vermeld daarom in de opmerkingen wat het voor exemplaar is en welk bouwjaar. Of neem vooraf even contact op dan kijken we of het past.

Voor grote moderne campers is onze camping minder geschikt. We hebben dan ook geen camperplekken, alleen kampeerplekken.

PS. We wachten met smart op de eerste die met huifkar en paard komt!

Stuur ons even een mail met je reserveringsnummer, dan proberen we het op te lossen.

Je mag bij ons ter plekke je kampeerplek uitzoeken, vooraf een specifieke plek boeken kan dus niet. Kom je met een groepje of vrienden? Kom dan op tijd en hou even een plek voor elkaar vrij. Het lukt meestal wel om dicht bij elkaar te staan al kunnen we geen garanties geven.

Omdat we een relatief kleine camping zijn kiezen we ervoor om maar zeer beperkt groepen te ontvangen, zeker in het hoogseizoen en de weekenden.

We hanteren daarom een maximale groepsgrootte van 3 plekken/setjes (en een minimumleeftijd van 21 jaar). Hiervoor kun je dus maximaal 3 losse boekingen maken (en maximaal 10 personen), groepsboekingen maken we alleen voor (bijzondere) grote groepen. Wil je samen met iemand anders reserveren maak dan ieder je eigen boeking en vermeld even dat je bij elkaar hoort (tenzij je op één plek past).

Goed om te weten: Ook als je los van elkaar boekt en/of niet bij elkaar hoeft te staan, dan ben je voor ons nog steeds een groep. Grotere groepen dan bovenstaande ontvangen wij alleen bij uitzondering en altijd in overleg met de receptie.

We snappen heel goed dat mensen een feestje willen komen vieren! Maar we vinden ook dat kamperen een feestje voor iedereen moet zijn. Onze camping is daarom niet geschikt voor kinderfeestjes, bruiloften, partijen of andere (privé)feesten. Ook is het niet mogelijk de camping, of een deel hiervan, hiervoor af te huren.

Bij het Dorpshuis en Dorpsplein is regelmatig wat te doen, wordt muziek gedraaid en kun je anderen ontmoeten bij het vuur of genieten van een spontane jamsessie. Daar vieren we de feestjes die voor iedereen toegankelijk zijn.

Hoe leuk wijzelf een feestje ook vinden, onze camping is geen alternatief voor een festival of nacht doorhalen in de club. Om het rustig en leuk te houden voor iedereen gelden de volgende regels: tussen 23 (22 uur doordeweeks) en 8 uur moet het echt stil zijn op de camping, bij het Dorpshuis mag het een uurtje later worden. Daarna gaat het vuur uit en is het stil. Boxjes en andere versterkte muziek zijn niet toegestaan op de camping. Wij hopen op je begrip, maak er een vrolijke tijd van en laat het een feest zijn voor iedereen.

Blijf bij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief