header-icon

Kamperen & tarieven

Lekker kamperen in het bos

Lekker kamperen bij ons met je eigen sleurhut, tent of busje. Je kunt kamperen in het bos, op de hei en zelfs op een klein heuvelrugje. Het terrein houden we zoveel mogelijk in natuurlijke staat. Daarom is niet elke plek even vlak maar sta je wel midden in de natuur. Hieronder vind je praktische informatie en de tarieven. Heb je nog een vraag? Kijk dan even bij de veel gestelde vragen voordat je contact met ons opneemt.

Praktische info

Per boeking kun je één kampeerplekkie reserveren voor maximaal 6 personen met 1 (grote) tent/caravan/camper/of iets anders en maximaal 2 bijzettentjes.

Het basistarief is inclusief:

  • 2 personen
  • 1 tent/busje/caravan of ander kampeermiddel
  • 1 bijzettentje (max. 6 m2)
  • 1 auto op de parkeerplaats
  • Gebruik van water & douches

Dit bedrag is exclusief toeristenbelasting (p.p.p.n.) en boekingskosten. Solo-reizigers krijgen -buiten het hoogseizoen- een beetje korting, dit wordt verrekend als je reservering wordt bevestigd. Een extra bijzettentje, elektra (4 ampère) en andere zaken kun je bijboeken tijdens de volgende stap.

We hebben een paar plekjes voor wandelaars en fietsers. Het trekkerstarief is inclusief 2 personen en een klein tentje (max. 6m2). Dit is zonder elektra en parkeren. Trekkersplekken kunnen niet vooraf gereserveerd worden, je betaalt dan ook geen boekingskosten en op is op.

Aanwaaiers en ik-wil-niet-planners zijn ook welkom, we houden wel van een spontane actie! Aangezien we zelf ook liever intuïtief verdwalen op vakantie proberen we altijd een paar plekjes vrij te houden voor spontane aanwaaiers. Ook hier geldt: op is op.

Reserveren:
Let op: Het planbord blijft vaak groen, ook als we al vol zitten! Klik dus op de gewenste aankomst- en vertrekdag om te zien wat nog mogelijk is. Voor aanwaaiers proberen we nog wel wat plekjes vrij te houden, neem hiervoor even contact met ons op of kom gewoon langs.
Kampeerplekkies vol? We verhuren ook compleet ingerichte Hutjes op de hei!

Door te betalen ga je akkoord met onze voorwaarden en huisregels.

Corona: Ook bij ons zijn de corona-maatregelen van toepassing. Let op: Je bent er zelf verantwoordelijk voor dat je boeking corona-proof is. Check hier de meest actuele situatie en maatregelen.


Tarieven

Wat?
Laagseizoen
Hoogseizoen
Basistarief21,0024,00
Trekkerstarief12,50
Toeristenbelasting & milieutoeslag1,90
Boekingskosten (eenmalig)6,50
Extra volwassene (of logee)6,50
Extra kind 2 tot 18 jaar (of logee)4,50
Kinderen tot 2 jaargratis
Huisdier/hond (max. 1 per boeking)4,50
Elektra (4 ampère)3,00
Tweede bijzettentje (max 6 m2)5,00
Traag vertrek p.p.
(tot 18 uur, alleen bij voldoende plek)
3,50
Bezoek vanaf 16 jaar3,50


We beginnen pas...

De ReCreatie is een doorlopend experiment wat pas net is begonnen. Verwacht dus geen volledige affe of aangeharkte camping maar wel een plek die de komende maanden en jaren volop verder gaat groeien en bloeien. Tot Hemelvaart zullen de faciliteiten nog beperkt zijn, daarom krijg je tot 12 mei OpstartKorting.

Hou jij ook wel van een experiment? Kom dan vooral langs om lekker te kamperen, re-creëren en ook een beetje te improviseren met ons :). Wees welkom!

Veel gestelde vragen over kamperen

Voor de Kampeerplekkies: Je bent iedere dag vanaf 14 uur welkom om in te checken, liefst tussen 14 en 17 uur (op vrijdag tot 19 uur). Kom je veel later? Overleg dan even met ons.

Uitchecken kan tot 11 uur 's ochtends. Met Hemelvaart en Pinksteren mag je de laatste dag van het weekend lekker lang blijven hangen.

Niet zo'n ochtendmens? Als we niet volgeboekt zijn is Traag Vertrek mogelijk, je hebt dan tot een uur of 18 de tijd. Hiervoor geldt een toeslag per persoon.

Voor de Hutjes: Je bent op maandag of vrijdag vanaf 16 uur welkom om in te checken, uitchecken kan tot 11 uur 's ochtends. Met Hemelvaart en Pinksteren heb je de hele dag om uit te checken.

In principe niet, alleen voor hele grote campers (meer dan 6 meter) is onze camping niet geschikt. Voor bijzondere exemplaren maken we graag een uitzondering. Neem dan even contact op dan kijken we samen of het past. PS. We wachten met smart op de eerste die met huifkar en paard komt!

Stuur ons even een mail met je reserveringsnummer, dan proberen we het op te lossen.

Je kunt bij ons ter plekke je kampeerplek uitzoeken, vooraf een specifieke plek boeken kan dus niet. We hebben veel ruimte dus in de praktijk kun je bijna altijd bij elkaar staan.

Blijf bij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief