header-icon

Kamperen & tarieven

Lekker kamperen in het bos

Lekker kamperen bij ons met je eigen sleurhut, tent of busje. Je kunt kamperen in het bos, op de hei en zelfs op een klein heuvelrugje. Het terrein houden we zoveel mogelijk in natuurlijke staat. Daarom is niet elke plek even vlak maar sta je wel midden in de natuur.

Hieronder vind je praktische informatie en de tarieven. Heb je nog een vraag? Kijk dan even bij de Veelgestelde vragen voordat je contact met ons opneemt.

Geen zin om zelf te sleuren of toch een iets luxer paardje? Kijk dan eens bij onze bonte verzameling Hutjes op de Hei.

Praktische info

Per boeking kun je één kampeerplekkie reserveren voor 4 volwassenen (maximaal 6 personen inclusief kinderen) met één tent/caravan/camper/of iets anders en maximaal 2 bijzettentjes.

Het basistarief is inclusief:

  • 2 personen
  • 1 tent/busje/caravan of ander kampeermiddel
  • 1 bijzettentje (max. 6 m2)
  • 1 auto op de parkeerplaats
  • Gebruik van water & douches

Dit bedrag is exclusief toeristenbelasting (p.p.p.n.) en boekingskosten. Een extra bijzettentje, elektra (4 ampère) en andere zaken kun je bijboeken tijdens het reserveren of op de camping.

We hebben een paar plekjes voor wandelaars en fietsers. Het trekkerstarief is inclusief 2 personen en een klein tentje (max. 6m2). Dit is zonder elektra en parkeren. Trekkersplekken kunnen niet vooraf gereserveerd worden, je betaalt dan ook geen boekingskosten en op is op.

Aanwaaiers en ik-wil-niet-planners zijn zeker welkom, we houden wel van een spontane actie! Aangezien we zelf ook liever intuïtief verdwalen op vakantie proberen we altijd een paar plekjes vrij te houden voor spontane aanwaaiers of last-minute-mensen. Aanwaaiers betalen daarom geen boekingskosten en ook hier geldt: op is op.

Langer dan 6 meter, gek of zwaar? Voor alles wat langer is dan 6 meter (bij caravans inclusief dissel!) hebben we maar beperkt plek in het bos! Voor bijzonder oud spul maken we graag een uitzondering, vooral omdat we er zelf zo blij van worden. Vermeld daarom in de opmerkingen wat het voor exemplaar is en welk bouwjaar. Of neem vooraf even contact op dan kijken we of het past.

Reserveren

In de mei- en zomervakantie geldt een minimumverblijf van 2 nachten, daarbuiten kun je ook 1 nachtje langskomen. Je kunt maximaal 4 weken achter elkaar reserveren, in de zomervakantie maximaal 3 weken. Als je graag nog langer wilt blijven kun je dit ter plekke bijboeken, als er nog plek is.

Meerdere plekken reserveren: Wil je samen met iemand anders reserveren maak dan ieder je eigen boeking en vermeld even dat je bij elkaar hoort (tenzij je op één plek past).


Groepen:
We hanteren een maximale groepsgrootte van 4 plekken/setjes (en een minimumleeftijd van 21 jaar). Dit omdat we een relatief kleine camping zijn. Hiervoor kun je dus maximaal 4 losse boekingen maken, groepsboekingen maken we alleen voor (bijzondere) grote groepen.

Voor bijzondere groepen die groter zijn en ook iets toevoegen voor onze andere gasten maken we graag een uitzondering. Twijfel je of het past? Check even de Veelgestelde vragen!

Ontdek-je-plekje: bij aankomst zoek je zelf een kampeerplekkie uit. Als je samen met anderen komt dan kun je bijna altijd wel naast elkaar staan.


Tarieven

Kampeerplekkie - basistarief:

- Laagseizoen: zondag t/m donderdag
- Laagseizoen: vrijdag & zaterdag
- Hoogseizoen


19,50

23,00
26,00

Trekkerstarief15,00
Toeristenbelasting & milieutoeslag1,90
Boekingskosten (eenmalig)6,50
Extra volwassene (of logee)7,00
Extra kind 2 tot 18 jaar (of logee)5,00
Kinderen tot 2 jaargratis
Huisdier/hond (max. 2 per boeking)5,00
Elektra (4 ampère)3,75
Tweede bijzettentje (max 6 m2)5,00
Traag vertrek, per boeking
(tot 18 uur, alleen buiten vakantie en zaterdag)
10,00
Bezoek vanaf 6 jaar3,50


Waar ga je heen?

De ReCreatie is een doorlopend experiment wat pas net is begonnen. Vorig jaar zijn we begonnen en we hopen dat onze plek de komende maanden en jaren volop verder gaat groeien en bloeien.

Verwacht dus geen aangeharkte camping of grindbakjes met coniferen. Wat we wel hebben is een prachtig bos met recreatievelingen, een onregelmatig activiteitenprogramma én een mix van rust en reuring.

Hou jij ook wel van een experiment? Kom dan vooral langs om lekker te kamperen, re-creëren en ook een beetje te improviseren met ons :). Wees welkom!

Veel gestelde vragen over kamperen

Voor de Kampeerplekkies: Je bent iedere dag vanaf 14 uur welkom om in te checken, liefst tussen 14 en 17 uur (op vrijdag tot 19 uur). Kom je veel later? Overleg dan even met ons.

Uitchecken kan tot 12 uur 's ochtends. Met Hemelvaart en Pinksteren mag je de laatste dag van het lekker lang blijven hangen.

Niet zo'n ochtendmens? Als we niet volgeboekt zijn is Traag Vertrek mogelijk, je hebt dan tot een uur of 18 de tijd. Je kunt dit bijboeken op de camping of bij je reservering.

Voor de Hutjes: Je bent op maandag of vrijdag vanaf 15 uur welkom om in te checken, uitchecken kan tot 11 uur 's ochtends.

In principe niet, tenzij je wilt komen kamperen met een grote bus of enorme caravan. Voor alles wat groter is dan 6 meter (bij caravans inclusief dissel!) hebben we namelijk maar beperkt plek in het bos!

Voor bijzonder oud spul maken we graag een uitzondering, ook omdat we er zelf zo blij van worden. Vermeld daarom in de opmerkingen wat het voor exemplaar is en welk bouwjaar. Of neem vooraf even contact op dan kijken we of het past.

Voor grote moderne campers is onze camping minder geschikt. We hebben dan ook geen camperplekken, alleen kampeerplekken.

PS. We wachten met smart op de eerste die met huifkar en paard komt!

Stuur ons even een mail met je reserveringsnummer, dan proberen we het op te lossen.

Je kunt bij ons ter plekke je kampeerplek uitzoeken, vooraf een specifieke plek boeken kan dus niet. We hebben veel ruimte dus in de praktijk kun je bijna altijd bij elkaar staan.

Omdat we een relatief kleine camping zijn kiezen we ervoor om maar zeer beperkt groepen te ontvangen, zeker in het hoogseizoen en de weekenden.

We hanteren een maximale groepsgrootte van 4 plekken/setjes (en een minimumleeftijd van 21 jaar). Wil je samen met iemand anders reserveren maak dan ieder je eigen boeking en vermeld even dat je bij elkaar hoort (tenzij je op één plek past). Hiervoor kun je dus maximaal 4 losse boekingen maken. Groepsboekingen maken we alleen voor (bijzondere) grote groepen.

Voor bijzondere groepen die groter zijn dan 4 plekken en ook iets toevoegen voor onze andere gasten maken we mogelijk een uitzondering. Neem hiervoor even contact met ons op, dan kijken we of het past.

We snappen heel goed dat mensen een feestje willen komen vieren! Maar we vinden ook dat kamperen een feestje voor iedereen moet zijn. Onze camping is daarom niet geschikt voor kinderfeestjes, bruiloften, partijen of andere (privé)feesten. Ook is het niet mogelijk de camping hiervoor af te huren.

Bij het Dorpshuis en Dorpsplein is regelmatig wat te doen, wordt muziek gedraaid en kun je anderen ontmoeten bij het vuur of genieten van een spontane jamsessie. Daar vieren we de feestjes die voor iedereen toegankelijk zijn.

Hoe leuk wijzelf een feestje ook vinden, onze camping is geen alternatief voor een festival of nacht doorhalen in de club. Om het rustig en leuk te houden voor iedereen gelden de volgende regels: tussen 23 (22 uur doordeweeks) en 8 uur moet het echt stil zijn op de camping, bij het Dorpshuis mag het een uurtje later worden. Daarna gaat het vuur uit en is het stil. Boxjes en andere versterkte muziek zijn niet toegestaan op de camping. Wij hopen op je begrip, maak er een vrolijke tijd van en laat het een feest zijn voor iedereen.

Blijf bij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief