De Bar en meer

Eten & drinken

De Bar

Bij de Bar in het Dorpshuis kun je terecht voor koffie, drankjes, ijsjes en ander lekkers. Hier vind je ook bijna altijd wel iemand voor een praatje of om je op weg te helpen als je vragen hebt.

Bio- en Sociologisch

Omdat er tegenwoordig al zoveel gekozen moet worden houden wij het graag simpel in de bar. Scheelt weer keuzestress. Geen 20 soorten koffie maar wél mooie producten van fijne leveranciers.

Ook is ons assortiment zoveel mogelijk duurzaam, biologisch en/of van leveranciers met een goed sociaal verhaal. Eigenlijk heel logisch.

Brood & ei

Iedere zaterdag- en zondagmorgen verkopen we verse broodjes én gekookte eitjes. Met Hemelvaart, Pinksteren en in het hoogseizoen is er iedere dag vers brood & ei.

Bestellen kan tot de avond ervoor, afhalen vanaf 9 uur bij de bar.

Vrijdag-aanschuifdag

Iedere vrijdag kun je aanschuiven en mee-eten. Gezellig samen aan lange tafels op het Dorpsplein of bij slecht weer in het Dorpshuis. Van lekkere quiche, soep en salades tot pizza. De pot schaft wekelijks net iets anders. Meer info en aanmelden doe je hieronder.

Menu & aanmelden vrijdag-aanschuifdag

Wanneer is de bar open?

Voor- en nazomer:

 • Vrijdag: van 16 tot 23 uur
 • Zaterdag: van 9 tot 11 & 16 tot 23 uur
 • Zondag: van 9 tot 17 uur
 • Van maandag t/m donderdag is de Bar dicht

Mei*- en Zomervakantie, Hemelvaart & Pinksteren:

 • Op zaterdag en zondag is de Bar de hele dag open
 • Van maandag t/m vrijdag: van 9 tot 11 uur & van 16 tot 22/23 uur
 • Op Paas- en Pinkstermaandag: 9 tot 17 uur

*27 april tot 12 mei


Spontane acties en de boodschappen

Hiernaast houden we ruimte voor spontane culinaire activiteiten zoals de bring-your-own-bbq of een briljante campingkok in residence. Voor boodschappen kun je terecht in Amersfoort of bij de mini-Spar (Esso) op 1,5 km van de camping.

Veelgestelde vragen

Tot uiterlijk de woensdag ervóór kun je je aanmelden voor wat de pot schaft op vrijdag. Het weekmenu vind je hier. Stuur even een mailtje naar receptie@derecreatie.nl met vermelding van het aantal personen en of je eventueel dieetwensen hebt. Daar proberen we rekening mee te houden

In het Dorpshuis en bij de receptie vind je een inschrijflijst. Als je voor 20 uur bestelt ligt het de volgende ochtend voor je klaar!

Iedere zaterdag- en zondagmorgen verkopen we broodjes én gekookte eitjes. Met Hemelvaart, Pinksteren en in het hoogseizoen iedere dag behalve maandag. Afhalen kan vanaf 9 uur bij de bar.

In het Dorpshuis vind je de huiskamer met houtkachel Brutus voor koude dagen, leestafel, spelletjes en de bieb. Ook vind je hier de Bar met lekkere koffie, koude drankjes, ijsjes, soep, tosti's en ander lekkers. Iedere vrijdag kun je mee-eten met wat de pot schaft op vrijdag-aanschuifdag.

De Huiskamer is bijna elke dag open, de Bar heeft andere openingstijden. Ook als de Bar niet open is ben je welkom om in de Huiskamer te zitten. Doordeweeks in het laagseizoen is het Dorpshuis alleen overdag geopend.

In het laagseizoen wordt het Dorpshuis soms doordeweeks gebruikt voor groepen of andere activiteiten.

Honden graag buiten het Dorpshuis laten.

De Bar in het Dorpshuis is open:

Voor- en nazomer:

 • Vrijdag: van 16 tot 23 uur
 • Zaterdag: van 9 tot 23 uur
 • Zondag: van 9 tot 17 uur
 • Van maandag tot donderdag is de Bar dicht

Mei*- en Zomervakantie, Hemelvaart & Pinksteren:

 • Op zaterdag en zondag is de Bar de hele dag open
 • Van maandag t/m vrijdag: van 9 tot 11 uur & van 16 tot 22/23 uur
 • Op Paas- en Pinkstermaandag: 9 tot 17 uur

Het Dorpshuis en de Huiskamer is bijna elke dag (overdag) open om droog te zitten, een spelletje te doen of op te warmen bij Brutus. De openingstijden van de Huiskamer vind je hier.

*26 april tot 8 mei

Blijf bij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief