Vrijdag aanschuifdag

Eten wat de pot schaft

Iedere vrijdag kun je aanschuiven en mee eten met de 'pot'. Gezellig samen aan lange tafels op het Dorpsplein of bij slecht weer in het Dorpshuis. Geen stress van zelf koken terwijl je tent nog niet staat, lekker landen en meteen tijd om kennis te maken met je campingburen.

Het menu is altijd grotendeels vegetarisch en met zoveel mogelijk verantwoorde producten. Op vrijdag-aanschuifdag werken we samen met onder andere Foekje's EkoFood.

Zin om mee te eten? Vooraf aanmelden is noodzakelijk zodat je geen hond in de pot vindt. De menukaart per week vind je hieronder. Tot en met de woensdag ervoor kun je je aanmelden via de receptie. Stuur even een mailtje via het contactformulier met het aantal personen en eventuele dieetwensen.

Prijzen 2024:
Grote Mensen (vanaf 13 jaar): €17,50
Kleine Mensen (van 4 t/m 12 jaar): €9,-
Koude en warme drankjes zijn te koop bij de bar

Let op: Aangezien we de ingrediënten vooraf inkopen gaan we er na je aanmelding vanuit dat je mee-eet, tenzij je voor donderdag afzegt!

Wat schaft de pot als jij er bent?

Mei

Vrijdag 3 meiLasagne met salade, brood & dips
Vrijdag 10 mei

Lasagne met salade, brood & dips

Vrijdag 17 meiLasagne met salade, brood & dips
Vrijdag 24 meiPizza uit de houtoven & salade
Vrijdag 31 meiLasagne met salade, brood & dips

Juni

Vrijdag 7 juniLasagne met salade, brood & dips
Vrijdag 14 juniLasagne met salade, brood & dips
Vrijdag 21 juniLasagne met salade, brood & dips
Vrijdag 28 juni

Pizza uit de houtoven & salade

Juli

Vrijdag 5 juliLasagne met salade, brood & dips
Vrijdag 12 juliLasagne met salade, brood & dips
Vrijdag 19 juliPizza uit de houtoven & salade
Vrijdag 26 juliLasagne met salade, brood & dips

Veelgestelde vragen

Tot uiterlijk de woensdag ervóór kun je je aanmelden voor wat de pot schaft op vrijdag. Het weekmenu vind je hier. Stuur even een mailtje naar receptie@derecreatie.nl met vermelding van het aantal personen en of je eventueel dieetwensen hebt. Daar proberen we rekening mee te houden

Het aanschuifdiner op vrijdag is altijd grotendeels vegetarisch. De pizza's zijn allemaal vegetarisch of zelfs vegan te maken, de soep en salades altijd vegan. De quiche bevat wel eieren, kaas en/of room. We hebben altijd meerdere quiches waarvan de meeste zonder vlees.

Blijf bij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief