header-icon

Jaar- en seizoensplekken

ReCreatievelingen

Lange en Korte(re) Verkeerders

Op de ReCreatie hebben we een beperkt aantal jaar- en seizoensplekken beschikbaar voor leuke mensen die iets bijzonders toevoegen. Dit zijn onze meest standvastige dorpelingen, mede sfeerbeheerders en daarmee de kern van onze kampeergemeenschap.

Lange Verkeerders hebben een plek voor meerdere jaren en kunnen bij ons hun eigenzinnige en creatieve kampeermiddel (geen huisjes!) bouwen en verhuren.

Alle andere plekken worden per seizoen uitgegeven. Hier is ook zeker ruimte voor eigenzinnige en creatieve kampeermiddelen. Deze mogen alleen niet verhuurd worden, vooral ook omdat we jou/jullie zelf graag op de camping zien als mede-sfeerbeheerder.

Voor wie

Fijne mensen die passen bij de filosofie van De ReCreatie en iets bijzonders toevoegen aan onze kampeergemeenschap. Omdat ze een bijzonder kampeermiddel hebben maar ook omdat ze iets –in wat voor vorm dan ook- bijdragen aan de (creatieve) energie van de camping. Dit kan zijn in de aankleding, tuintjes, een keertje achter de bar, bij een activiteit of op een hele andere manier. We vinden het vooral fijn als je/jullie op de een of andere manier betrokken bent. Daarnaast vinden we een goede mix van verschillende mensen belangrijk voor de balans van het 'dorp'.

Wat kan en mag er?

Hoe recreatiever hoe leuker wat ons betreft. We worden blij van mooie, oude, alternatieve en/of creatieve kampeermiddelen. Als het maar bedoeld is om in te kamperen, dus tenten, caravans, busjes en andere voertuigen.

'Huisjes', in de vorm van stacaravans, chalets, zeecontainers, blok- of trekkershutten kunnen helaas niet. Het is bij ons dus niet mogelijk om een vakantiehuisje te bouwen. Ook is het niet mogelijk om op de camping te wonen.

Seizoenplaats

Kampeerseizoen

Beschikbaar?

Lange Verkeerders1 maart tot 1 novemberZit vol
Korte Verkeerders1 april tot 30 oktoberZit vol
VoorZomerPlekkies1 april tot 1 juliZit vol
NaZomerPlekkies28 augustus tot 30 oktoberJa
WinterPlekkiesBegin oktober tot 12 maart 2023Ja

Ja, ik wil! Wat moet ik doen?

Op dit moment zijn alle beschikbare Lange, Korte en VoorZomerPlekkies vergeven. Vooralsnog hebben wij hiervoor dus GEEN plekken meer beschikbaar. We hanteren ook geen wachtlijst. Volgend jaar is er een nieuwe ronde met nieuwe kansen voor een (klein!) aantal plekken! Hou hiervoor de nieuwsbrief in de gaten.

NaZomer- en WinterPlekkies zijn op dit moment nog wel beschikbaar. Zin om te komen nazomeren of overwinteren? Stuur een mail naar receptie@derecreatie.nl en vermeld in elk geval duidelijk voor welke seizoenplaats je in aanmerking wilt komen (Nazomer / Winter).

We sturen je dan zo snel mogelijk alle informatie én hoe je voor deze seizoenplaatsen in aanmerking komt.

Liever geen verkering maar lekker scharrelen? Je bent altijd van harte welkom om te komen kamperen of in een Hutje op de hei.

Veel gestelde vragen

Op de ReCreatie hebben we een beperkt aantal jaar- en seizoensplekken beschikbaar voor leuke mensen die iets bijzonders toevoegen. Dit zijn onze meest standvastige dorpelingen, mede sfeerbeheerders en daarmee de kern van onze kampeergemeenschap.

Lange Verkeerders hebben een plek voor meerdere jaren. Alle andere plekken worden per seizoen uitgegeven. Meer over seizoenplaatsen en de Recreatievelingen vind je hier.

Op dit moment zijn alle beschikbare Lange, Korte en VoorZomerPlekkies vergeven. Vooralsnog hebben wij hiervoor dus GEEN plekken meer beschikbaar. We hanteren ook geen wachtlijst.

Volgend seizoen is er een nieuwe ronde met nieuwe kansen voor een (klein!) aantal plekken! Hou hiervoor de nieuwsbrief in de gaten. Hierin kondigen we aan wanneer de inschrijving voor het nieuwe seizoen start.

NaZomer- en WinterPlekkies zijn op dit moment nog wel beschikbaar. Zin om te komen nazomeren of overwinteren? Hier lees je alles over hoe dit werkt en je hiervoor in aanmerking komt.

Het is bij ons niet mogelijk om een vakantiehuisje te bouwen maar er is wel ruimte voor alternatieve, creatieve kampeermiddelen en bijzondere recreatieve oplossingen. Zie hiervoor ook de jaar- en seizoenplaatsen.

Wij zijn een camping, daarom is het niet mogelijk om (semi) permanent bij ons te wonen.

Blijf bij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief