header-icon

Jaar- en seizoensplekken

ReCreatievelingen

Op de ReCreatie hebben we een beperkt aantal jaar- en seizoensplekken beschikbaar voor leuke mensen die iets bijzonders toevoegen. Dit zijn onze meest standvastige dorpelingen, mede sfeerbeheerders en daarmee de kern van onze kampeergemeenschap.

Lange Verkeerders

Lange Verkeerders hebben een plek voor meerdere jaren en kunnen bij ons hun eigenzinnige en creatieve kampeermiddel (geen huisjes!) bouwen en verhuren.

Korte Verkeerders

De Korte Verkeerders brengen één seizoen lang hun creatieve energie mee naar de camping in hun caravans, busjes en tenten.

Op dit moment zijn alle beschikbare jaar- en seizoenplaatsen vergeven. Vooralsnog hebben wij hiervoor dus geen plekken meer beschikbaar. We hanteren ook geen wachtlijst. Volgend jaar is er een nieuwe ronde met nieuwe kansen! Hou hiervoor de nieuwsbrief in de gaten.

Liever geen verkering maar lekker scharrelen? Je bent van harte welkom om te komen kamperen of in een Hutje op de hei.

Veel gestelde vragen

Voor dit seizoen zijn alle beschikbare jaar- en seizoenplaatsen vergeven. Vooralsnog hebben wij hiervoor dus geen plekken meer beschikbaar. We hanteren ook geen wachtlijst.

Het is bij ons niet mogelijk om een vakantiehuisje te bouwen maar er is wel ruimte voor alternatieve, creatieve kampeermiddelen en bijzondere recreatieve oplossingen.

Blijf bij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief