Jaar- en seizoensplekken

Verkeerders & sfeerbeheerders

Op de ReCreatie hebben we een beperkt aantal seizoensplekken beschikbaar voor leuke mensen die iets bijzonders toevoegen. Dit zijn onze meest standvastige dorpelingen, mede sfeerbeheerders en daarmee de kern van onze kampeergemeenschap.

Voor wie?

Fijne mensen die passen bij de filosofie van De ReCreatie en iets bijzonders toevoegen aan onze kampeergemeenschap. Omdat ze een bijzonder kampeermiddel hebben maar vooral ook omdat ze iets –in wat voor vorm dan ook- bijdragen aan de (creatieve) energie van de camping.

Dit kan zijn op de voorgrond, of juist meer op de achtergrond. In je glitterpak of op kaplaarzen, in de aankleding, tuintjes, een keertje achter de bar, bij een activiteit of op een hele andere manier. We vinden het vooral fijn als je/jullie op de een of andere manier betrokken bent en ook lekker bij ons kunt uitproberen en klooien. Daarnaast vinden we een goede mix van verschillende mensen belangrijk voor de balans van het 'dorp'.

Wat kan en mag er?

Hoe recreatiever hoe leuker wat ons betreft. We worden blij van mooie, oude, alternatieve en/of creatieve kampeermiddelen. Als het maar bedoeld is om in te kamperen, dus tenten, caravans, busjes en andere voertuigen.

'Huisjes', in de vorm van stacaravans, chalets, zeecontainers, blok- of trekkershutten kunnen helaas niet. Het is bij ons dus niet mogelijk om een vakantiehuisje te bouwen. Ook is het niet mogelijk om op de camping te wonen.

Welke seizoensplekken zijn er?

Verkeerders hebben een plek voor het hele seizoen. Deze plekken kunnen -onder voorwaarden- bij wederzijdse blijheid per seizoen verlengd worden.

Voor- en NaZomerplekkies worden alleen per seizoen uitgegeven.

In beide gevallen is het is niet mogelijk om je plek te verhuren, vooral ook omdat we jou/jullie zelf graag op de camping zien als mede-sfeerbeheerder.

Seizoenplaats

Kampeerseizoen 2024

Beschikbaar?

Verkeerders29 maart tot 31 oktober

Vol

VoorZomerPlekkies29 maart tot 12 juli

Vol

NaZomerPlekkies25 augustus tot 31 oktoberVol

Ja ik wil dit, en nu?

Ieder seizoen verdelen we een (klein!) aantal plekken! Hou hiervoor de nieuwsbrief in de gaten, hierin kondigen we aan wanneer er weer plekken beschikbaar komen en hoe je hiervoor in aanmerking komt. Geen nieuwsbrief gehad? Neem dan even contact op met de receptie.

Aanmelden kan alleen als er ook daadwerkelijk plekken beschikbaar zijn, we hanteren geen wachtlijst maar per seizoen wie het beste bij de kampeergemeenschap past.

Let op: De aanmelding voor de Verkeerders en VoorZomerplekkies is gesloten, aanmelden voor een NazomerPlekkie kan tot uiterlijk 1 juni.

Liever geen verkering maar lekker scharrelen? Je bent altijd van harte welkom om te komen kamperen of in een Hutje op de hei.

Veel gestelde vragen

Op de ReCreatie hebben we een beperkt aantal seizoensplekken beschikbaar voor leuke mensen die iets bijzonders toevoegen. Dit zijn onze meest standvastige dorpelingen, mede sfeerbeheerders en daarmee de kern van onze kampeergemeenschap.

Meer over seizoenplaatsen vind je hier.

Vind jij/jullie het leuk om komend jaar deel uit te maken van ons 'dynamische dorpje' en nog meer van het bos te genieten? Ieder jaar komt een klein(!) aantal seizoensplekken vrij.

Voor komend seizoen hebben we slechts enkele plekken beschikbaar, dit zijn:

  • Verkeerdersplek: 29 maart tot 31 oktober
  • VoorZomerplekkies: 29 maart tot 12 juli
  • NaZomerplekkies: 25 augustus tot 31 oktober

Let op: De aanmelding voor de Verkeerders en VoorZomerplekkies sluit op begin februari.

Hier lees je alles over hoe dit werkt en je hiervoor in aanmerking komt.

Het is bij ons niet mogelijk om een vakantiehuisje te bouwen maar er is wel ruimte voor alternatieve, creatieve kampeermiddelen en bijzondere recreatieve oplossingen. Zie hiervoor ook de jaar- en seizoenplaatsen.

Wij zijn een camping, daarom is het niet mogelijk om bij ons te wonen.

Blijf bij

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief